banner Pieter Konijn
NIEUWS - In productie

Grote namen voor Rotterdam, I Love You

18 februari 2016

De eerste acteurs die hun opwachting zullen maken in de internationale verhalen-film Rotterdam, I Love You zijn bekendgemaakt, en het zijn niet de minste. Halina Reijn, Gaite Jansen en Benja Bruijning zullen te zien zijn in deze September Film-productie.

Rotterdam, I Love You wordt de in Nederland gesitueerde opvolger van films als Paris, Je t’aime en New York, I Love You. In de City of Love- reeks wordt telkens een aantal verschillende verhalen gesitueerd in een inspirerende stad. Producent Matt Jaems vindt Rotterdam een logische keus. ‘In Rotterdam gebeurt het. Onlangs is Rotterdam door de redactie van de Lonely Planet-reisgidsen verkozen tot één van de vijf wereldsteden die je móet bezoeken.’

In vorige afleveringen werden de afzonderlijke verhalen geregisseerd door meerdere filmmakers van naam, zoals Fatih Akin, Brett Ratner, Joel en Ethan Coen en Alfonso Cuarón. Namen van regisseurs zijn nu nog niet bekendgemaakt, maar gezien het Nederlandse karakter van de acteurs mogen we enkele bekende Hollandse cineasten verwachten. Katja Herbers, Maryan Hassouni en Nasrdin Dchar hebben ook toegezegd. De opnamen staan gepland voor zomer 2017, de uitbreng is in 2018.

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Dorst_HFN
Banner_USHIO240x180
Banner CineJobs240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
LadyBird