The MUMMY
NIEUWS - In productie

Hoofdrollen Kappen! bekend

15 september 2015

Wie o wie mogen aan de slag in de achtste Carry Slee-verfilming? Die eer is te beurt gevallen aan Tonko Bossen en Joes Brauers. Zij gaan elkaars beste vrienden spelen in Kappen!, een jeugdboek van Carry Slee waarin vriendschap en zinloos geweld centraal staan. Tonko en Joes waren beiden eerder te zien in Oorlogsgeheimen.

Zoals inmiddels traditie bij verfilmingen van Carry Slee organiseerde producent Shooting Star een groot casting-event waar 12.000 tieners op afkwamen. Voor de hoofdrollen bleken Tonko en Joes de meest geschikte kandidaten. In de overige rollen zijn Tobias Kersloot, Jasha Rudge, Timo Wils en Stephanie van Eer gecast.

In Kappen! wordt de vriendschap van jeugdvrienden Sander en Chris op de proef gesteld wanneer ze gezelschap krijgen van de agressieve Emiel.
De opnamen starten half oktober en de regie is in handen van Tessa Schram, die zich na Pijnstillers aan haar tweede Slee waagt.

Dutch FilmWorks brengt Kappen! in juni 2016 uit in de bioscoop.

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

XX_HITMAN'S-BODYGUARD_BANNER(240x180)
LOGAN LUCKY_HFN_240x180px_v1
emoji_240X180
Banner_GirlsNightOut_240x180
17102.BARCO.HollandFilmNieuws.onlinebanner.v2
Bigfoot Junior_Banner HFN
Banner Cinejobs 240x180px
InBlue_HFN_240x180