banner Pieter Konijn
NIEUWS - In productie

Johan Nijenhuis denkt na over carnaval-romkom

21 januari 2016

Na Ibiza en Toscane heeft Johan Nijenhuis een nieuwe exotische locatie bedacht voor een ensemblefilm: Venlo tijdens het carnavalsfeest. Dat liet hij vandaag nu.nl weten.

Onder de werktitel Carnavalsliefde schrijven momenteel Edward Stelder (Zwarte tulp, Hemel op aarde) en Bastiaan Gieben (Affair play) aan een script. Zelf zegt Nijenhuis het volgende over de plot: ‘Meerdere personages dromen van een grote liefde. Omdat tijdens carnaval grenzen tussen leeftijd, rang en stand verdwijnen komt die droom in die drie dagen uit. Maar kan die liefde na Aswoensdag nog steeds bestaan?’

Om de authenticiteit te garanderen zullen de makers aanstaande zaterdag aanwezig op het traditionele hofbal in Venlo om inspiratie op te doen. Beoogde release van Carnavalsliefde is in 2018. Eerst gaat nog op 10 maart Rokjesdag in roulatie, die Nijenhuis regisseerde en produceerde.

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Banner_USHIO240x180
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Dorst_HFN
Banner CineJobs240x180px
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
LadyBird