banner Pieter Konijn
NIEUWS - In productie

Joram Lürsen maakt komedie over uitgeverswereld

18 maart 2016

Volgende maand starten de opnamen van Het verlangen, de nieuwe film van regisseur Joram Lürsen. Het project, over een identiteitsruil in de boekenbranche, heeft een aantal grote acteursnamen aan zich weten te binden: Chantal Janzen, Gijs Naber, Alex Klaasen en Jelka van Houten.

Het origineel script van Frank Ketelaar (Hij gelooft in mij) draait om de jonge schrijfster Brigitte (Janzen) die net een beroerd manuscript heeft ingediend bij de noodlijdende uitgever Goudemondt. Maar omdat Brigitte zo fotogeniek is, bedenken uitgevers Marc en Boudewijn (Naber en Klaasen) een plan: wat als ze haar van rol laten verwisselen met de onooglijke auteur van een literair meesterwerk? Als dat boek een hit wordt, barst een strijd om erkenning los.

Joram Lürsen (foto: Henneman Agency)

Lürsen, nog nagenietend van zijn Publieke werken-succes, heeft er veel zin in. ‘Het zijn zulke leuke en goede acteurs. We zitten nu midden in de voorbereiding en de repetities stralen al zoveel plezier uit. Ik kan niet wachten om te gaan draaien.‘

Het verlangen wordt geproduceerd door Frans van Gestel, Arnold Heslenfeld en Laurette Schillings van  Topkapi Films (Alles is familie, Publieke werken) in coproductie met BNN-VARA. September Film brengt de film in het voorjaar van 2017 uit in de bioscopen.

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner CineJobs240x180px
Banner_USHIO240x180
LadyBird
Dorst_HFN
Design Ad Banner 240x180– HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px