banner Pieter Konijn
NIEUWS - In productie

Kaap Hollands Bella Donna’s in productie

23 november 2016

In de week dat de ensemblefilm De zevende hemel in Nederlandse bioscopen uitkomt, is ook gestart met de opnamen van een nieuwe productie van producent Kaap Holland: Bella Donna’s. Jon Karthaus regisseert.

Kiki van Deursen, Carolien Spoor en Eva Laurenssen spelen drie vriendinnen die na de dood van hun hartsvriendin Bella besluiten haar bucketlist te voltooien. De drie komen erachter dat parachutespringen, het racen in een F1-bolide en een Brazilian wax ondergaan niets is vergeleken bij een andere opdracht op de lijst: het vinden van de ware.

Regisseur Jon Karthaus (Homies) is enthousiast over het project: ‘Het doel van deze film is een ode aan het leven, de liefde en aan vriendschap. Het is heel bijzonder om met een heel filmteam letterlijk een bucketlist af te gaan werken. Het is voor ons net zo'n groot avontuur als voor de personages.’

Karthaus schreef het scenario van Bella Donna’s met Diederik Jekel. De eerste draaidagen zijn inmiddels succesvol verlopen. Het is de bedoeling dat de film najaar 2017 door Dutch FilmWorks in de bioscopen wordt uitgebracht.  

De drie bella donna's uit Bella Donna's (DFW)

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Banner_USHIO240x180
LadyBird
Design Ad Banner 240x180– HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner CineJobs240x180px
Dorst_HFN