American Made
NIEUWS - In productie

Liza Sips en Victoria Koblenko worden Fashion Chicks

01 mei 2015

Modeliefhebbers Liza Sips en Victoria Koblenko gaan beiden in de nieuwe bioscoopfilm Fashion Chicks spelen. Het eigentijdse drama gaat over mode, muziek, bloggen en de invloed van social media. 
Fashion Chicks wordt het filmdebuut van regisseur Jonathan Elbers. Het draait allemaal om de ambitieuze Esmee (Sips) die droomt van een carrière als ontwerper, maar niet verder komt dan magazijnmedewerker bij een groot modebedrijf. Wanneer zij als de modevlogger Lizzy haar eigen ontwerpen met succes onder de aandacht weet te brengen, brengt haar dat in conflict met haar werkgever, fashion director Victoria Wolff (Koblenko). 

Liza Sips (Penny’s Shadow, Cop vs. Killer) is blij met de rol: ‘Het verhaal is helemaal van deze tijd, want gebaseerd op  fashion, social media en bloggen. En ik mag een dubbelrol spelen!’ Ook Koblenko ziet het helemaal zitten. ‘De fashion-goden zijn me goed gezind. Eindelijk een rol naar mijn modehart!’ De actrice staat bekend om haar opvallende modestijl. In 2014 won ze de Grazia Fashion Forward Award.

Fashion Chicks is een productie van AM Pictures, in samenwerking met Sparkel Pictures en Just Productions. De opnames starten in mei. Just Film Distribution brengt de film in december uit in de bioscoop.

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

The_Beguiled_240x180
Banner Cinejobs 240x180px
XX_HITMAN'S-BODYGUARD_BANNER(240x180)
BELLA-DONNAS_HFN_240x180px
WebBanner_FBTS_2017_versie2_print
InBlue_HFN_240x180
17102.BARCO.HollandFilmNieuws.onlinebanner.v2
LOGAN LUCKY_HFN_240x180px_v1