The MUMMY
NIEUWS - In productie

Locaties Redbad door heel Europa

12 juli 2017

Voor de opnamen van hun middeleeuwse actie-epos Redbad zullen producent Klaas de Jong en regisseur Roel Reiné flink wat kilometers moeten maken. De productie, die in september van start gaat, doet locaties aan in vier verschillende Europese landen. Naast Nederland zijn dat Denemarken, Duitsland, Luxemburg en België.

Redbad, 754 na Christus vertelt het verhaal van de adellijke Friese strijder Redbad die na de inval van de Franken in Noord-Nederland bij de Vikingen belandt. Van daaruit plant hij zijn terugkeer: om de dood van zijn vader te wreken en het oprukkende Christendom het hoofd te bieden. Het tijdperk (de achtste eeuw) en de historische setting maken dat regisseur Roel Reiné (Michiel de Ruyter) ongerepte Europese locaties nodig heeft voor zijn. Die heeft hij nu gevonden.

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
emoji_240X180
Bigfoot Junior_Banner HFN
XX_HITMAN'S-BODYGUARD_BANNER(240x180)
LOGAN LUCKY_HFN_240x180px_v1
17102.BARCO.HollandFilmNieuws.onlinebanner.v2
Banner Cinejobs 240x180px
35576.CC_Banner_Carma_tbv_Holland_film_nieuws_240x180px_v2
Banner_GirlsNightOut_240x180