Gek van Oranje
NIEUWS - In productie

Martin Koolhoven roept eindelijk ‘actie'!

16 juni 2015

Het lange wachten is voorbij: Martin Koolhoven is gisteren begonnen aan de opnamen van zijn nieuwe film Brimstone. Het is de eerste keer sinds Oorlogswinter (2008) dat Koolhoven weer op een filmset staat. Hij heeft een indrukwekkende cast verzameld. Naast oudgediende Carice van Houten (hun vierde samenwerking) bevat Brimstone hoofdrollen voor Mia Wasikowska, Robert Pattinson en Guy Pierce.

Zelf is de maker buitengewoon te spreken over het eigen script van zijn nieuwe film. Tegen FilmpjeKijken.com zei hij: ‘Ik denk dat dit het beste scenario is dat ik ooit verfilmd heb.’ Hij beschrijft het project als: ‘Het lijkt op niets dat je al kent.’ In de westernthriller maakt een duivelse priester jacht op een jonge vrouw.

De opnamen voor Brimstone vinden in Canada en Duitsland plaats. Producent is Els Vandevorst voor N279 Producties. De film moet mei 2016 in première gaan.

Brimstone

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Design Ad Banner 240x180– HFN
17102.BARCO.HollandFilmNieuws.onlinebanner.v2
BannerIjslandBende_2
Banner-HLIV-240x180
9695_WILD_BANNER_HFN(240x180px)
9694_BVHV_BANNER_HFN(240x180px)
Banner CineJobs240x180px
vacature