banner Pieter Konijn
NIEUWS - In productie

Muzikale sterren in Hart Beat

26 oktober 2015

Over twee weken starten de opnamen van Hart Beat, het muzikale filmproject waarmee televisieregisseur Hans Somers (Spangas, VRijland) zijn speelfilmdebuut gaat maken. Hij heeft alvast het nodige muzikale talent verzameld.

Het idee voor Hart Beat komt van scenarist Anjali Taneja (VRijland, Het Huis Anubis), die een muzikale film voor jongeren bedacht. In Hart Beat botst de schuchtere maar zeer muzikale scholiere Zoë letterlijk op de populaire zanger Mik. Ze wordt aangereden door zijn tourbus. Ondanks het feit dat ze zijn liedjes niet kan uitstaan, groeit er iets moois tussen Zoe en Mik. Alleen maken de mensen uit hun omgeving het bijna onmogelijk voor de twee om echt iets samen te beginnen.

Voor de rol van Zoë werd musicalster Vajèn van den Bosch (Grease) gecontracteerd, terwijl de rol van Mik naar popidool Rein van Duivenboden (MainStreet) is gegaan. Van den Bosch: 'Om in een film naast acteren ook te mogen zingen is een droom. Het is fantastisch om dit te kunnen combineren met Grease.’

Hart Beat wordt geproduceerd door Kaap Holland Film in samenwerking met Goed Verhaal en Nickelodeon. Producent Maarten Swart: 'Hart Beat is een film die nog niet eerder in Nederland is gemaakt. Met Hans Somers, het team van Goed Verhaal en een geweldige cast hebben we alles in huis om een fantastische film te maken.’

Verwachte release: najaar 2016.

Hart Beat zal worden uitgebracht door Entertainment One.

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Dorst_HFN
Banner_USHIO240x180
LadyBird
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Design Ad Banner 240x180– HFN