banner Pieter Konijn
NIEUWS - In productie

Najib Amhali gecast voor De familie Slim

06 september 2017

Er is weer een nieuw Nederlands familie-avontuur in de maak: De familie Slim. De casting van een drietal hoofdrollen is al bekendgemaakt en de acteurs zijn net zo divers als opvallend: cabaretier Najib Amhali, kickbokser Peter Aerts en de 13-jarige Precious Bostelaar.

De familie Slim gaat over een gezin vol uitvinders. Alleen die van de jongste zoon Max mislukken nogal eens waardoor hij zich het buitenbeentje van de familie voelt. Als zijn ouders en zus op een groot uitvindersfestival ontvoerd worden door Elon Teslison, de grote rivaal van de familie, moet Max alles op alles zetten om hen te redden. Met wat? Een uitvinding die wérkt!

Najib Amhali is (46) is gecast voor de rol van de schurk Teslison; kickbokser Peter Aerts, met zijn lengte van 1.92 meter een indrukwekkende verschijning, speelt de rol van Ludolf, zijn beresterke kompaan. Precious speelt Aiza, een vriendinnetje van Max. Op korte termijn wordt bekendgemaakt wie de gezinsleden van de familie Slim gaan vertolken.

De familie Slim wordt geproduceerd door Just Productions en Gates Pictures. De regie is in handen van Roy Poortmans en het scenario werd geschreven door Sander de Regt.
Just Film Distribution brengt De familie Slim op 6 december 2017 uit in de bioscoop.

 

Najib Amhali: slimme schurk?  / beeld: cabaretinfo.nl

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Dorst_HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px
Banner_USHIO240x180
Design Ad Banner 240x180– HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
LadyBird