banner Pieter Konijn
NIEUWS - In productie

Nieuwe Nederhorror in de maak

13 november 2015

Toepasselijk nieuws op vrijdag de 13de: de producent van Frankenstein’s Army en DoodEind, Pellicola, werkt momenteel aan een internationale horrorfilm. The Windmill wordt het regiedebuut van producent Nick Jongerius.

Opnamen van The Windmill zijn deze maand van start gegaan in onder meer Amsterdam en Ruinen. De internationale cast bestaat uit de Britse Charlotte Beaumont (Jupiter Ascending), de zeer ervaren Noah Taylor (o.a. Games of Thrones) en Fiona Hampton (Kingsman: the Secret Service). Hoofdrol is voor Bart Klever (De poel).

De film vertelt het verhaal van een Australisch meisje dat op de vlucht voor haar verleden Amsterdam aandoet. Ze trekt op met een groepje toeristen en belandt zo in de omgeving van een sinistere windmolen. Nick Jongerius verdiende zijn strepen met het produceren van DoodEind, Of ik gek ben en de internationaal goed ontvangen Frankenstein’s Army. Ook regisseerde hij afleveringen van SpangaS en Vrijland. Voor zijn regiedebuut kon hij een beroep doen op een origineel scenario van Chris Mitchell, schrijver/regisseur van De poel.

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner_USHIO240x180
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Dorst_HFN
Banner CineJobs240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
LadyBird