banner Pieter Konijn
NIEUWS - In productie

Nieuwe NL feelgood in de maak

17 november 2017

Zoon zoekt man voor zijn moeder. Dat is het hartverwarmende thema in Home Sweet Home, een nieuwe warme komedie over moeders, zonen en daten.

Benja Bruijning en Ariane Schluter spelen de hoofdrollen in de nieuwe Nederlandse film Home Sweet Home, een feelgood komedie over een zoon die op zoek gaat naar een man voor zijn moeder. Daardoor leert hij op een andere manier naar zichzelf én haar kijken.

Benja Bruijning speelt de 32-jarige fotograaf en wereldreiziger Chris, die vanwege geldnood weer thuis bij zijn moeder Marja belandt. Ariane speelt Marja: een sociaal actieve vrouw van bijna 60 die zich vooral bezighoudt met het geluk van anderen. In overige rollen zijn Loes Luca, Georgina Verbaan, Eva van de Wijdeven, Sanne den Hartogh, Annet Malherbe en Kasper van Kooten te zien. 

Het scenario van Home Sweet Home werd geschreven door de Ierse schrijver Hugh Travers, in samenwerking met co-scenaristen Jeroen Houben en Lotte Tabbers (Pak van mijn hart; De Boskampi’s). De regie is in handen van Jeroen Houben en Lemming Film treedt op als producent.

Onder de titel Een perfecte man (voor mijn moeder) ontving Lemming hier een bedrag van 286.000 euro voor in derde ronde van de Netherlands Film Production Incentive 2017.

Home Sweet Home wordt in april 2018 uitgebracht door Dutch FilmWorks.

 

Benja Bruijning en Ariane Schluter in Home Sweet Home / Dutch FilmWorks

 

 

 

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Banner_USHIO240x180
LadyBird
Design Ad Banner 240x180– HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner CineJobs240x180px
Dorst_HFN