banner Pieter Konijn
NIEUWS - In productie

Nieuwe regie-klus voor Will Koopman

01 december 2017

Will Koopman zal de regie gaan voeren over wat de Nederlandse kerstfilm van 2018 moet gaan worden, All You Need Is Love. Opnamen voor de filmversie van de RTL-hit staan gepland voor maart.

Aanvankelijk zou de productie in februari starten, met Job Gosschalk als beoogd regisseur. Die trok zich afgelopen maand terug uit al zijn filmactiviteiten na berichten in de media over onwenselijk gedrag. Producent NL Film heeft nu met Will Koopman een zwaargewicht binnengehaald. Niet alleen regisseerde ze succesvolle RTL-series als Divorce en Familie Kruys, ze heeft de best bezochte Nederlandse films van deze eeuw op haar naam staan: Gooische Vrouwen en Gooische Vrouwen 2.

Producent Sabine Brian is dan ook heel blij met Koopmans ja-woord. ‘We zijn bijzonder blij en vereerd dat Will met ons de handen ineen slaat om dit ijzersterke merk om te smeden tot bioscoopfilm. We hebben met het scenario van Paula van der Oest al een prachtige basis. Met Will aan boord hebben we er het volste vertrouwen in dat we met dit team een fantastische feelgoodfilm gaan maken.’

Ook Koopman zelf is in haar nopjes met de opdracht. ‘Ik ben zeer vereerd dat ik gevraagd ben om deze film te regisseren. Het is een hartverwarmend script en ik heb het gelezen met een grote glimlach rond mijn mond.’ Van der Oest zou oorspronkelijk ook co-regisseur zijn, maar staat nu te boek als scenarist.

In All You Need Is Love volgen we, in aanloop naar de populaire kerstuitzending van de tv-show, de levens van uiteenlopende mensen die elk worstelen met de liefde. De film is een coproductie van NL Film, RTL en Talpa Fictie. Dutch FilmWorks verzorgt de distributie.

Met kerst 2018 in de bioscopen: All You Need Is Love / DFW 

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner_USHIO240x180
Design Ad Banner 240x180– HFN
9694_BVHV_BANNER_HFN(240x180px)
17102.BARCO.HollandFilmNieuws.onlinebanner.v2
Dorst_HFN
Banner CineJobs240x180px
Phantom_Thread240x180