banner Pieter Konijn
NIEUWS - In productie

Opnamen Alles voor elkaar van start

29 oktober 2016

De regisseur komt er vandaan en dus is niet Amsterdam maar Rotterdam de locatie waar de romkom Alles voor elkaar zich afspeelt.

Danny Stolker maakt met de romantische komedie zijn regiedebuut. Centraal staan vier vriendinnen die de dertig naderen en tot de conclusie komen dat ze hun verwachtingen (nog) niet hebben waargemaakt. Tijd om daar verandering in te brengen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Sarah Chronis (Alleen maar nette mensen), Esmée van Kampen, Yootha Wong-Loi-Sing (Hoe duur was de suiker) en Maryam Hassouni (Soof). Ook zijn er rollen voor Mark van Eeuwen (Rendez-Vous) en Jord Knotter (Sneekweek).

Bijzonder is dat de opnamen van Alles voor elkaar te volgen zijn via social media. Zowel op Instagram als Facebook worden foto’s en filmpjes gezet en regelmatig kan er via een live stream mee worden gekeken op de set.  

Liesbeth Strik en Dag Neijzen schreven het script en de producent is Paul Voorthuijzen. De film wordt geproduceerd door PV Pictures in coproductie met de RTL.

Entertainment One zal Alles voor elkaar in het najaar van 2017 in de Nederlandse bioscopen uitbrengen.

 

Maryam Hassouni / EFP / European Shooting Stars / Eric Vernazobres

 

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Banner_USHIO240x180
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
LadyBird
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px
Dorst_HFN
Design Ad Banner 240x180– HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie