banner Pieter Konijn
NIEUWS - In productie

Opnamen Beyond Words van start

20 juli 2016

Deze week zijn de opnamen begonnen van Beyond Words, de nieuwe film van regisseur Urszula Antoniak. Het is de vierde speelfilm van Antoniak, die in 2009 vier Kalveren won voor het drama Nothing Personal.

De Pools-Nederlandse filmmaakster schreef zelf het scenario over een jonge advocaat die in Berlijn zijn in Polen woonachtige vader op bezoek krijgt. Vader en zoon zijn vreemden voor elkaar maar groeien gedurende het bezoek naar elkaar toe.

De hoofdrollen worden vertolkt door de Poolse acteurs Jakub Gierszal (Shooting Star 2012) en Andrzej Chyra. De opnamen vinden tot en met 27 augustus plaats op locaties in Berlijn, Lodz en Warschau.

Beyond Words wordt geproduceerd door Family Affair Films (Floor Onrust) in coproductie met het Poolse productiebedrijf Opus Film (Oscar-winnaar Ida). Overige bijdragen komen van het Nederlands Filmfonds, de Nederlandse Film Production Incentive, het Pools Film Instituut, Lodz Film Commission en Eurimages.

Beyond Words is de vierde speelfilm van Urszula Antoniak. In 2009 debuteerde zij met het veelbekroonde Nothing Personal,  dat vier  Gouden Kalveren won, waaronder beste film. In 2011 kwam Code Blue uit en in 2014 het tienerdrama Nude Area, waarin het inmiddels beroemde Nederlandse fotomodel Imaan Hammam een rol speelde.

September Film zal Beyond Words in 2017 uitbrengen in de bioscoop.

 

Urszula Antoniak en hoofdrolspeler Jakub Gierszal op de set van Beyond Words / September Film

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px
Dorst_HFN
Banner_USHIO240x180
Design Ad Banner 240x180– HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
LadyBird