banner Pieter Konijn
NIEUWS - In productie

Opnamen Bon Bini Holland 2 van start

03 oktober 2017

Met ruim 550.000 bezoekers en een Gouden Kalf van het Publiek was de eerste Bon Bini vorig jaar een eclatant succes. Een tweede deel lag dan ook voor de hand: Bon Bini Holland 2, eind volgend jaar in de bioscoop.

Vorige week zijn de opnamen gestart van de tweede aflevering, simpelweg Bon Bini Holland 2 geheten. Jandino Asporaat en Liliana de Vries spelen wederom de hoofdrollen en ook de populaire typetjes van Asporaat, te weten Judeska, Radjesh, Sydney en Gerrie zijn prominent aanwezig. Én er komt een typetje bij. Daarnaast maken de ook FC Kip-acteurs Phi Nguyen (Ping Ping), Sergio IJssel (Noltie) en Alpha Oumar Barry (Kofi) weer hun opwachting. Ook Dennis Rudge en Lone van Roosendaal zijn te zien in vertrouwde rollen. Meer castleden worden later dit jaar bekendgemaakt.

In BB2 besluit Robertico (Asporaat) zijn vriendin Noella (De Vries) ten huwelijk te vragen net op het moment dat zij een time-out in de relatie wenst. Robertico is vastberaden zijn grote liefde terug te winnen. Dat betekent terug naar Nederland. En daar blijkt er concurrentie op de loer te liggen.

Opvallend is dat dit tweede deel niet door Jelle de Jonge wordt geregisseerd, die in een klap zijn naam vestigde met de eerste BB. Regisseur Jon Karthaus (Bella Donna's, Homies) gaat Bon Bini Holland 2 regisseren, die vanaf 13 december 2018 in de bioscopen te zien is.

De komedie wordt geproduceerd door Maarten Swart voor Kaap Holland Film in samenwerking met RTL en coproducent Entertainment One Benelux. Laatstgenoemde zal Bon Bini Holland 2 op 13 december 2018 in de bioscoop uitbrengen.

Klik hier voor het filmpje waarin Judeska de nieuwe Bon Bini plus nieuwe regisseur aankondigt. 

 

V.l.n.r. Maarten Swart, Jandino Asparaat, Liliana de Vries en Jon Karthaus / Entertainment One Benelux

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Dorst_HFN
Design Ad Banner 240x180– HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner_USHIO240x180
Banner CineJobs240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
LadyBird