banner Pieter Konijn
NIEUWS - In productie

Opnamen Hartenstrijd gestart

22 juni 2016

Net als in Hartenstraat vormt in Hartenstrijd een hippe Amsterdams wijk het decor voor allerhande romantische verwikkelingen.

Na de Negen Straatjes in nu de Amsterdams Pijp aan de beurt. Daar worstelen motoragente Tina, kleuterjuf Fleurtje, kroegbaas Sven en brandweerman Dennis met liefde en relaties.

Hartenstrijd is de titel van deze romkom en de opnamen zijn inmiddels gestart met in de belangrijkste rollen Jennifer Hoffman, Tibor Lukács, Eva van de Wijdeven en Oscar Aerts. Regie is in handen van Janice Pierre (Bagels & Bubbels, Danni Lowinski) naar een scenario van Nienke Römer. De overige castleden worden binnenkort bekendgemaakt.

De Nederlandse speelfilmproducent 2CFilm (Hartenstraat, Fissa) heeft een overeenkomst gesloten met distributeur Independent Films voor de uitbreng van vier nieuwe bioscoopfilms. Hartenstrijd is de eerste titel die in productie gaat.
Independent Films brengt de komedie op 27 oktober 2016 uit in de bioscoop.

Foto: v.l.n.r. Tibor Lukács, Jennifer Hoffman, Eva van de Wijdeven en Oscar Aerts op de set van Hartenstrijd / Arjo Frank

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
LadyBird
Dorst_HFN
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner_USHIO240x180
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner CineJobs240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px