banner Pieter Konijn
NIEUWS - In productie

Opnamen Miss Sing Song in volle gang

24 december 2016

In Suriname wordt momenteel hard gewerkt aan de opnamen van Miss Sing Song. De muzikale jeugdfilm is een productie van Submarine; Mischa Kamp regisseert.

De film volgt de 15-jarige Jasmine (Georgiefa Boomdijk) die met haar vriendje Stijn (Floris Bosma) naar Suriname vertrekt voor deelname aan een talentenjacht. Eenmaal gearriveerd gaat Jasmine op zoek naar haar roots, waarmee ze niet alleen haar deelname aan de wedstrijd maar ook haar relatie met Stijn op het spel zet.

Het script van Miss Sing Song is van de hand van Fiona van Heemstra, eerder verantwoordelijk voor Pim & Pom: Het grote avontuur en de jeugdserie Willemspark. Mischa Kamp zet met de film haar succesvolle reeks jeugdproducties voort. Eerder realiseerde ze Jongens, Tony 10 en de Paard van Sinterklaas-hits.

Voor beide hoofdrolspelers werd lang gezocht naar jong muzikaal talent. Georgiefa Boomdijk had eerder succes bij de Voice Kids en Floris Bosma (van de band Blupaint) studeert aan het conservatorium. Ook muzikanten Kenny B. en Glen Faria hebben rollen.

Zes weken heeft de productie uitgetrokken voor de werkzaamheden in Suriname. Ook in Nederland wordt nog gefilmd. Coproducent is de VPRO. Naar verwachting zal distributeur In The Air Miss Sing Song in de zomer van 2017 in de bioscopen brengen.

 Aanstormend muzikaal talent: Floris Bosma en Georgiefa Boomdijk in Miss Sing Song  / ITA

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 1
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Floris Bosma 25-12-2016 om 13:01 uur
Correctie: Floris Bosma van Blupaint
LadyBird
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner CineJobs240x180px
Banner_USHIO240x180
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Dorst_HFN