banner Pieter Konijn
NIEUWS - In productie

Opnamen Oude liefde van start

10 oktober 2016

Nicole van Kilsdonk regisseert na Onder het hart wederom een romantisch drama. Met klinkende namen in de cast.

Beppie Melissen, Eugene Bervoets, Halina Reijn, Hadewych Minis, Eva van der Gucht, Carly Wijs, Aus Greidanus sr. en Ali Ben Horsting spelen de belangrijkste rollen in Oude liefde. Het scenario van dit romantische drama over liefde-op-leeftijd werd geschreven door Peer Wittenbols. Hij was ook verantwoordelijk voor het script van Onder het hart, een relationeel drama dat Van Kilsdonk in 2014 regisseerde.

In Oude liefde ontmoeten twee gescheiden zestigers (Beppie Melissen en Eugene Bervoets) elkaar voor het eerst in lange tijd. Aanleiding is de plotse dood van hun veertigjarige zoon. In de maanden die op deze ontmoeting volgen laait hun oude liefde weer op.

Oude liefde wordt geproduceerd door Ineke Kanters en Jan van der Zanden van The Film Kitchen in Amsterdam. Het tweetal was ook als producent betrokken bij Onder het hart en het veelbekroonde jeugddrama Kauwboy

Distributeur September Film zal Oude liefde in het najaar van 2017 in de Nederlandse bioscopen uitbrengen.

Nicole van Kilsdonk

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Dorst_HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner CineJobs240x180px
Banner_USHIO240x180
LadyBird
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Design Ad Banner 240x180– HFN