banner Pieter Konijn
NIEUWS - In productie

Opnamen Vechtmeisje van start

20 oktober 2017

In Amsterdam beginnen deze week de opnamen van Vechtmeisje, de nieuwe jeugdfilm van regisseur Johan Timmers (Wonderbroeders). Producent is The Film Kitchen (Onder het hart, Kauwboy), in coproductie met het Vlaamse A Private View. Ook AvroTros is partner.

Timmers verfilmt een origineel script van Barbara Jurgens over de twaalfjarige Bo die wegens de scheiding van haar ouders naar een Amsterdamse buitenwijk moet verhuizen. De licht ontvlambare Bo heeft het moeilijk, maar dat verandert wanneer een buurmeisje haar introduceert in de wereld van het kickboksen. Bo blijkt al snel een natuurtalent.

De rol van Bo wordt gespeeld door Aiko Beemsterboer, die eerder positief opviel in films als Onze jongens en Hotel de grote L. Imanuelle Grives (Weg van jou) speelt de rol van Bo’s bokstrainer. Opnames zullen tot half december lopen, distributeur September Film verwacht de film in 2018 in de bioscopen te kunnen brengen. 

Eerste hoofdrol voor talent Aiko Beemsterboer / Instagram 

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Banner_USHIO240x180
Dorst_HFN
9694_BVHV_BANNER_HFN(240x180px)
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner CineJobs240x180px
Phantom_Thread240x180
17102.BARCO.HollandFilmNieuws.onlinebanner.v2
Design Ad Banner 240x180– HFN