banner Pieter Konijn
NIEUWS - In productie

Opnames gestart van Meester Kikker

29 juni 2015

Afgelopen weekend zijn de opnames van start gegaan van Meester Kikker, een bewerking van het geliefde kinderboek van Paul van Loon. Producent BosBros heeft de film volledig gefinancierd via crowdfundplatform Symbid.

In Meester Kikker verandert onderwijzer Frans zo nu en dan in een kikker. Als de kinderen in zijn klas ontdekken dat de directeur van de school soms een ooievaar wordt, bedenken ze een plan om hun meester te beschermen. De rol van de meester wordt gespeeld door Jeroen Spitzenberger, Paul Kooij is de directeur en Georgina Verbaan heeft een rol als de moeder van een van de kinderen.

Producent Burny Bos had goede ervaringen met de crowdfunding van Wiplala, zodat hij voor deze speelfilm opnieuw met Symbid in zee ging. Veel Wiplala-investeerders hebben opnieuw geld in deze productie gestoken. Dutch Filmworks brengt Meester Kikker juli 2016 in de bioscopen.

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner_USHIO240x180
Design Ad Banner 240x180– HFN
Dorst_HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
LadyBird
Banner CineJobs240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie