American Made
NIEUWS - In productie

Rokjesdag van start

19 mei 2015

De filmversie dan, want met deze temperaturen is er van het fenomeen op straat nog geen sprake. Regisseur Johan Nijenhuis ging afgelopen vrijdag van start op de meest geschikte plek denkbaar: het Vondelpark. Het waren slechts sfeerbeelden, maar Nijenhuis maakte wel van de gelegenheid gebruik om zijn voltallige cast te presenteren. Martijn Fischer (Bloed, zweet en tranen) was al gecast, maar Birgit Schuurman, Jim Bakkum, Lieke van Lexmond en Manuel Broekman zijn de nieuwe namen in deze romantische komedie.

Rokjesdag (de term is bekend geworden uit de columns van schrijver Martin Bril) gaat over een aantal singles die elkaar op een fraaie lentedag treffen tijdens een kookworkshop in Amsterdam. Er zijn verschillende verhaallijnen die allemaal samenkomen op die eerste warme dag van het jaar waarop veel vrouwen hun benen de volle aandacht gunnen. Oftewel: Rokjesdag.

Rokjesdag de film

Entertainment One zal Rokjesdag voorjaar 2016 uitbrengen in de bioscoop.

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

InBlue_HFN_240x180
LOGAN LUCKY_HFN_240x180px_v1
XX_HITMAN'S-BODYGUARD_BANNER(240x180)
17102.BARCO.HollandFilmNieuws.onlinebanner.v2
BELLA-DONNAS_HFN_240x180px
Banner Cinejobs 240x180px
The_Beguiled_240x180
WebBanner_FBTS_2017_versie2_print