banner Pieter Konijn
NIEUWS - In productie

Rotterdam wordt City of Love

07 juli 2015

In navolging van Parijs, New York en Rio de Janeiro wordt nu ook onze grootste havenstad vereeuwigd in een omnibusfilm. De deze week te openenen Rio, I Love You wordt opgevolgd door Rotterdam, I Love You.

Rotterdam, I Love You wordt de vierde film in de Cities of Love-serie. De films bestaan elk uit tien of meer verhalen, verteld door verschillende gerenommeerde regisseurs en met bekende filmacteurs in de hoofdrollen. Bij Rio, I Love You zijn dat onder anderen regisseurs Paolo Sorrentino en Fernando Meirelles, en acteurs Harvey Keitel en Vincent Cassel.

Wie de kar gaan trekken in Rotterdam is nog niet bekendgemaakt door distributeur September Film, wel de producent: Matt Jaems. Namen die ons direct te binnen schieten zijn Nanouk Leopold, Ricky Rijneke, Wilfried de Jong en Martin van Waardenberg. De opnamen moeten in 2016 van start gaan.

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Banner_USHIO240x180
Banner CineJobs240x180px
Dorst_HFN
Design Ad Banner 240x180– HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
LadyBird