banner Pieter Konijn
NIEUWS - In productie

Steffen & Flip maken nieuwe komedie

14 april 2016

En de titel is meteen raak: Ron Goossens, low-budget stuntman. Steffen Haars en Flip van der Kuil (New Kids) tekenen voor dit volgende avontuur wederom voor regie en scenario.

Tim Haars zal in de komedie Ron Goossens, low-budget stuntman in de rol kruipen van de titelheld. Hij speelt een werkloze alcoholist die om zijn huwelijk te redden Nederlands meest succesvolle actrice in bed moet zien te krijgen. Om dat voor elkaar te krijgen verhuurt hij zich als stuntman. Een vak waar hij geen groot talent voor blijkt te hebben.

Ron Goossens, low-budget stuntman is na de twee succesvolle New Kids-films (Nitro en Turbo 1.6 miljoen bezoekers) en Bro’s before Ho’s (340.000 bezoekers) de vierde film die Steffen Haars en Flip van der Kuil met Kaap Holland Film zullen maken.

Iedereen heeft er zin in: ‘Steffen en Flip weten met hun films een internationaal publiek aan te spreken en behoren met hun eigenzinnige komedies tot de beste van de wereld in dit genre. Ik ben verheugd dat we weer samen een film gaan maken’, aldus Maarten Swart van Kaap Holland Film.

Niet alleen Nederland is trouwens enthousiast over de creaties van Haars en Van der Kuil.  Ook in Duitsland en België trokken de New Kids-films volle bioscoopzalen en op festivals als Fantastic Fest sleepten ze de belangrijkste filmprijzen in de wacht. Bro’s before Ho’s werd geselecteerd voor Fantastic Fest, Fantasia Montreal en het Fantaspoa festival in Brazilië.

De opnames van Ron Goossens, low-budget stuntman starten naar verwachting in mei 2016. Entertainment One zal de komedie op een nog nader te bepalen datum uitbrengen.

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Design Ad Banner 240x180– HFN
LadyBird
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner_USHIO240x180
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Dorst_HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner CineJobs240x180px