banner Pieter Konijn
NIEUWS - In productie

Subtropische romkom in de maak

12 februari 2016

Volgende week is de castpresentatie van Tuintje in mijn hart, een romantische komedie met een kleurrijk gegeven: hoe sterk kan een Surinaamse man vernederlandsen?

Het Nederlands Filmfonds wordt op haar wenken bediend met haar pleidooi voor een grotere diversiteit van het filmaanbod. Na de Antilliaanse kolder van Bon Bini Holland kunnen we ons op gaan maken voor een komedie met een fikse scheut Surinaamse flava. In Tuintje in mijn hart gaat de sterk verhollandste Axel terug naar zijn roots in Paramaribo. Een onthulling daar zet het leven van hem en zijn Nederlandse vrouw volledig op zijn kop.

We zullen tot volgende week moeten wachten om te weten hoe de rolverdeling van het ensemble is, maar het team achter de camera is al wel bekend. Productie is van Klaas de Jongs Farmhouse Film & TV, het script is geschreven door Lars Boom (Michiel de Ruyter) en regisseur is Marc Waltman (Topstars, Caps Club). Opnamen starten in maart.

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Banner_USHIO240x180
LadyBird
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner CineJobs240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Dorst_HFN