banner Pieter Konijn
NIEUWS - In productie

Tuintje klaar voor vertrek

23 februari 2016

De cast van de nog op te nemen komedie Tuintje in mijn hart is bekend. Hoofdrollen zijn er voor onder meer Leo Alkemade, Fockeline Ouwerkerk en Jörgen Raymann.

Tijdens een presentatie afgelopen maandag op (heel toepasselijk) Schiphol, werd de voltallige cast van Tuintje door producent Klaas de Jong gepresenteerd. Cabaretier Leo Alkemade speelt de hoofdrol van de blanke Surinamer Leo die met zijn Hollandse vriendin Victoria (Fockeline Ouwerkerk uit Moordvrouw) terugkeert naar zijn geboorteland. Daar wacht een ware cultuurbotsing met zijn roots.

Sanne Vogel (Brasserie Valentijn) speelt Victoria’s zus, Edwin Jonker (De ontsnapping) Leo’s broer Virgil. Beppie Melissen en Jörgen Raymann completeren de hoofdrollen, in de bijrollen bekende Surinaamse gezichten als Glenn Durfort, Lucretia van der Vloot en Prem Radhakishun. Regisseur is Marc Waltman. De opnamen beginnen op 7 maart in Suriname.

Tuintje in mijn hart wordt in de bioscopen verwacht op 19 januari 2017 en wordt uitgebracht door Dutch FilmWorks.

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Banner CineJobs240x180px
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
LadyBird
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner_USHIO240x180
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Dorst_HFN