banner Pieter Konijn
NIEUWS - In productie

Woezel en Pip krijgen bioscoopfilm

11 februari 2015

De animatiehelden van de allerkleinsten, Woezel en Pip, maken de overstap naar het witte doek. De film met de titel Woezel & Pip zal vanaf februari 2016 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Dinand Woesthoff schreef het scenario voor de animatiefilm met Michiel Snijders en Arnoud Rijken van il Luster. Zij maakten eerder ook de animatieserie Woezel & Pip. Il Luster maakte afgelopen jaar ook de Trippel Trappel: Dierensinterklaas.

De hondjes Woezel en Pip werden ooit bedacht door Guusje Nederhorst. Na haar dood nam Dinand Woesthoff de taak op zich haar nalatenschap te bewaken en groter te maken. In een persverklaring zei Woesthoff: ‘Een heuse Woezel & Pip bioscoopfilm stond al jaren op ons verlanglijstje, maar nooit was het moment er meer klaar voor dan nu! Het wordt een heerlijke kinderfilm vol emotie en avontuur voor de jongere kant van de familie, stiekem ook hartstikke leuk voor de oudere broer en zus en... voor kinderen zoals ik natuurlijk!’

De film Woezel & Pip wordt geproduceerd door Tom de Mol Productions en Dromenjager Media bv. Dutch FilmWorks gaat de film begin volgend jaar in de bioscoop uitbrengen.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Banner_USHIO240x180
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner CineJobs240x180px
Dorst_HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
LadyBird