banner Pieter Konijn
NIEUWS - Internationaal

DigiTraining Plus komende maand op Sicilië

01 juni 2016

Bioscoop- en filmtheaterprofessionals kunnen zich kort na CineEurope in juni alweer melden voor de volgende kennisbijeenkomst. Van 29 juni tot en met 3 juli vindt op Sicilië de DigiTraining Plus plaats van MEDIA Salles.

Tijdens de vijfdaagse cursus wordt medewerkers van bioscoopondernemingen en filmtheaters kennis bijgespijkerd hoe om te gaan met digitale cinema. Onderwerpen die aan de orde komen zijn theatermanagement, programmering en klantcontact.

DigiTraining Plus wordt dit jaar voor de dertiende keer georganiseerd door MEDIA Salles, de organisatie die zich al sinds 1991 bezighoudt met de promotie van de Europese film en de vertoning ervan. Het Europees Filmfestival 2016 is daar ook een voorbeeld van. 

De kosten voor DigiTraining Plus bedragen 850 euro en zijn inclusief accommodatie en maaltijden én lesmateriaal. De usual suspects Peter Buckingham en David Hancock geven ook tijdens DigiTraining Plus 2016 weer les. Ook de Nederlandse filmonderzoeker Peter Bosma maakt deel uit van het team sprekers.

DigiTraining Plus 2016 vindt plaats in Taormina op Sicilië. Meer informatie is te verkrijgen via MEDIA Salles.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Design Ad Banner 240x180– HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Dorst_HFN
Banner_USHIO240x180
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
LadyBird