banner Pieter Konijn
NIEUWS - Internationaal

Internationale actiethriller komt naar Nederland

16 juli 2015

Na The Fault in Our Stars en Kidnapping Mr. Heineken is Amsterdam opnieuw locatie voor een internationale filmproductie. Het is de actietriller The Hitman’s Bodyguard waarvoor dit najaar opnamen in de hoofdstad worden gemaakt.

Dat maakte de Nederlandse film commissioner Bas van der Ree vandaag bekend. Ook Maastricht staat op het programma. In totaal zal de filmcrew Nederland twee weken aandoen. In Amsterdam staat een achtervolging door de grachten gepland. Ook wordt er gedraaid bij het Rijksmuseum.

In The Hitman’s Bodyguard moet een ondergedoken huurmoordenaar beschermd worden door een lijfwacht. Probleem is dat ze een bloedhekel aan elkaar hebben. Gary Oldman, Ryan Reynolds en Samuel L. Jackson spelen de hoofdrollen, regisseur is Jeff Wadlow (Kick-Ass 2). Vooralsnog staan de opnamen gepland voor eind september, begin oktober.

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Banner CineJobs240x180px
LadyBird
Design Ad Banner 240x180– HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner_USHIO240x180
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Dorst_HFN