banner Pieter Konijn
NIEUWS - Internationaal

Rustige US boxoffice in afwachting van Jedi

11 december 2017

Hollywood hield zich dit weekend grotendeels koest aan de US boxoffice, in afwachting van de première van Star Wars: The Last Jedi komende week. Dat betekende veel reprises, art films die er flink doeken bijkregen en slechts twee premières: Just Getting Started en I, Tonya.

Om met die laatste te beginnen: I, Tonya zingt al een rijdje rond vanwege de veelgeprezen vertolkingen van Margot Robbie als kunstschaatster Tonya Harding en Allison Janney als haar moeder. De Amerikaanse kampioene werd in 1994 voor het leven verbannen van de ijsvloer vanwege haar betrokkenheid bij het verwonden van een rivale. Hoewel I, Tonya slechts in vier theaters te zien was, benaderde de opbrengst de kwart miljoen dollar. Mooie vooruitzichten dus voor wanneer de film groter gaat.

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Design Ad Banner 240x180– HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
LadyBird
Dorst_HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner_USHIO240x180