banner Pieter Konijn
NIEUWS - Internationaal

Trailer Prooi gaat viral

07 oktober 2016

Mooie reclame voor Dick Maas' aanstaande griezelkomedie Prooi: de trailer doet momenteel goede zaken op een Engelstalige trailersite, aldus het Parool.

De website in kwestie is New Trailer Buzz, waar Prooi nu al bijna 290.000 views op de teller heeft staat. Des te opmerkelijker als je bedenkt dat hij niet ondertiteld is. Op YouTube doet de officiële trailer van distributeur DFW het ook lang niet slecht, maar daar is de tussenstand 70.000 views.

Een verklaring kan zijn dat sinds juni een trailer voor de nieuwe fps-videogame Prey (2017) de ronde doet. Die is inmiddels een kleine miljoen keer bekeken, dus wellicht dat veel bezoekers die op zoek waren de naar de game ook Maas’ zijn film even meepikten. De cultwebsite ScreenAnarchy noemt de ingrediënten van Prooi in elk geval ‘a recipe for fun.’

De Nederlandse première is volgende week.

Een golf van angst overspoelt Amsterdam (DFW)

 

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Banner CineJobs240x180px
Banner_USHIO240x180
Design Ad Banner 240x180– HFN
Dorst_HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
LadyBird
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px