banner Pieter Konijn
NIEUWS - Internationaal

Vue Alkmaar beste nieuwbouwbioscoop ter wereld

23 mei 2016

The International Cinema Technology Association (ICTA) heeft Vue Alkmaar uitgeroepen tot beste nieuwbouw bioscoop 2016 ter wereld. Een grote meerderheid van ICTA-leden heeft voor de in februari jongstleden geopende bioscoop gestemd. De Award ceremonie vindt plaats op zondag 19 juni in Barcelona, voorafgaand aan CineEurope. Directeur Ron Sterk en CDO Gerrit Doorn van Vue Nederland zullen de Award in ontvangst nemen.

Ron Sterk laat weten 'ongelooflijk blij, vereerd en trots te zijn dat de leden van de ICTA die dagelijks met innovatie en nieuwe technologieën bezig zijn juist Vue Alkmaar hebben uitgekozen als beste nieuwbouwbioscoop ter wereld'.

Vue Alkmaar viert donderdag aanstaande groots de opening van het nieuwe complex op Overstad waar het samen met Filmhuis Alkmaar en het Flamingo Casino het nieuwe uitgaanshart vormt. Het historische hart van Alkmaar wordt die dag officieel verbonden met het nieuwe eigentijdse uitgaanscentrum Overstad.

De Grote zaal van Vue Alkmaar

Foto Samuel van Leeuwen

 

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Dorst_HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
LadyBird
Banner_USHIO240x180
Banner CineJobs240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN