banner Pieter Konijn

Nieuws - Marketing

 • Loftrompet Independent marketing team-30 bewerkt_NB#72
  Marketing 23 januari 2018 - Jeroen Huijsdens

  Eerste Loftrompet voor Independent Films

  Independent Films is de winnaar van de eerste Gerben Kuipers' Loftrompet. De nieuwe filmprijs is door de voormalige bioscoopondernemer in het leven is geroepen om het werk van filmdistributeurs te eren. De prijs ging naar het marketingteam van Independent Films voor hun campagne voor La La Land.

  Lees verder
 • Ferdinand--OV-_st_1_jpg_sd-low_©-2017-Twentieth-Century-Fox-Film-Corporation--All-Rights-Reserved-
  Marketing 04 september 2017 - Jeroen Huijsdens

  Vue start acties

  Vue wil de harten van kinderen veroveren en ze het laatste kwartaal vaker in de Vue-bioscopen terugzien. Daartoe hebben ze een speciale spaaractie opgetuigd met de naam Kids Filmpaspoort. Specifiek voor Eindhoven komt de bioscoopketen daarnaast met een prijsactie om de gunst van de filmliefhebber voor zich te winnen.

  Lees verder
 • Marketing IDFA Novel
  Marketing 09 juni 2017 - Nanneke Koning

  IDFA gaat op zoek naar de jonge festivalbezoeker

  Docu’s genoeg, maar die moet de jonge festivalbezoeker wél weten te vinden. Om een groter bereik onder jongeren te genereren gaat International Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA) samenwerken met millennialbureau Novel.

  Lees verder
 • Marketing Pathé Livewall
  Marketing 08 juni 2017 - Nanneke Koning

  Pathé introduceert drie interactieve-gamingconcepten

  Bij wijze van voorprogramma meedoen aan een op maat gemaakte filmquiz? Pathé introduceert in samenwerking met Livewall drie interactieve-gamingconcepten. Fans van Tupac Shakur kunnen zich vast warmlopen voor de quiz die voorafgaat aan de voorpremière van All Eyez On Me op 12 juni.

  Lees verder
 • PickMix Gerben Kuipers
  Marketing 01 mei 2017 - Nanneke Koning

  Gerben Kuipers ontfermt zich over new business bij Pathé

  Sinds gisteren is Gerben Kuipers officieel de man van de new business bij Pathé. In deze nieuwe rol zal de oprichter van CineMec ruimte kunnen geven aan zijn ondernemerschap en creativiteit om de marktpositie van Pathé verder te versterken.

  Lees verder
 • PickMix Brimstone Masterclass
  Marketing 29 november 2016 - Mark van den Tempel

  Exclusieve masterclass over productie Brimstone

  De promotie rond Brimstone begint op stoom te komen. Martin Koolhovens lang verwachte western gaat vanaf 12 januari draaien, maar wie daar niet op wil wachten kan intekenen op een exclusieve masterclass in het eerste weekend van januari. Verhalen genoeg over deze exceptionele productie.

  Lees verder
 • marketing IloveVue campagne
  Marketing 29 november 2016 - Mark van den Tempel

  ‘I ♥ Vue’ campagne van start

  Onder de noemer ‘Hou je van film, dan ga je naar Vue’ start de tweede bioscoopketen van Nederland vandaag met een grote reclamecampagne. Het is tevens de afsluiting van een rebranding-operatie waar het concern een jaar hard aan heeft gewerkt.

  Lees verder