banner Pieter Konijn
NIEUWS - Marketing

Cineville breidt uit naar Nijmegen maar stopt in Delft

26 maart 2015

Het succesvolle filmplatform Cineville breidt opnieuw uit. Met ingang van 8 april kan ook het publiek in Nijmegen van Cineville gebruik maken. Voor negentien euro per maand kan men onbeperkt naar de film in LUX Nijmegen. Net als in de andere steden is de Cineville-pas alleen geldig bij het filmtheater. Het publiek kan in Nijmegen met de pas niet terecht bij de bioscopen van JT.

Een mooi cadeautje voor de kersverse Cinevillers in Nijmegen is dat pashouder gratis naar de voorstellingen kunnen van het filmfestival Go Short in Nijmegen. Het festival vindt plaats van 8 tot en met 12 april aanstaande.

Tegenover de uitbreiding staat ook een afscheid. Filmhuis Lumen in Delft, dat sinds 2012 meedeed, is per 1 maart met deelname gestopt. Filmhuis Lumen wilde niet reageren op de vraag waarom men heeft besloten uit te stappen.

Cineville telt naar eigen zeggen inmiddels 16.000 deelnemers. Die kunnen met hun pas naar de film in een van de in totaal drieëndertig deelnemende filmtheaters en arthouses in dertien steden in heel Nederland.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Banner CineJobs240x180px
LadyBird
Dorst_HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner_USHIO240x180
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Design Ad Banner 240x180– HFN