banner Pieter Konijn
NIEUWS - Marketing

Daniel Radcliffe heeft De Nationale Filmdagen geopend

16 september 2014

Daniel Radcliffe heeft gisteravond in Pathé Arena in Amsterdam het startschot gegeven van de eerste editie van De Nationale Filmdagen. Radcliffe was in de hoofdstad voor de promotie van zijn nieuwste film What If. Van donderdag 18 tot en met woensdag 24 september vieren de Nederlandse bioscopen en filmtheaters feest. Het publiek kan dan voor vijf euro naar de film.

Daniel Radcliffe opent De Nationale FilmdagenDaniel Radcliffe opent De Nationale Filmdagen

Er vinden daarnaast drie landelijke voorpremières plaats van Nederlandse films. Dorsvloer vol confetti wordt woensdag 17 september in een groot aantal bioscopen en filmtheaters vertoond. Maandag 22 september is Pijnstillers in zo’n 100 bioscopen te zien. De eerste editie van De Nationale Filmdagen wordt feestelijk afgesloten met de openingsfilm van het Nederlands Film Festival (NFF). Gelijktijdig met de officiële première van Bloedlink op het Nederlands Film Festival gaat de film op woensdag 24 september in heel Nederland in ruim 90 zalen in voorpremière.

De Nationale Filmdagen zijn een initiatief van de Nederlandse Vereniging van Bioscoopexploitanten (NVB) in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Filmdistributeurs (NVF). De collectieve marketingactie wordt mede mogelijk gemaakt door Telegraaf Media Groep (TMG), EYE, Jean Mineur Mediavision en Cinema Digitaal.

 

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
LadyBird
Banner CineJobs240x180px
Banner_USHIO240x180
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Dorst_HFN
Design Ad Banner 240x180– HFN