banner Pieter Konijn
NIEUWS - Marketing

Daniel Radcliffe opent eerste Nationale Filmdagen

25 augustus 2014

Daniel Radcliffe gaat op 15 september de eerste editie van De Nationale Filmdagen feestelijk openen. Radcliffe komt naar Nederland voor de première van zijn nieuwe film What If. De Britse acteur geeft op maandagavond 15 september acte de présénce in Pathé Arena.

Foto What If. Distributie Entertainment One.

Tijdens De Nationale Filmdagen kan het publiek een week lang voor vijf euro naar elke film kan in alle bioscopen en filmtheaters van Nederland. What If gaat vanaf 18 september draaien in Nederland en is, in zijn eerste speelweek, te zien tegen het actietarief van De Nationale Filmdagen.


De Nationale Filmdagen zijn een initiatief van de Nederlandse Vereniging van Bioscoopexploitanten (NVB) in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Filmdistributeurs (NVF). Tijdens De Nationale Filmdagen willen de bioscopen en filmtheaters het publiek laten zien dat film zich nergens zo laat ervaren als op het witte doek.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner CineJobs240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner_USHIO240x180
Dorst_HFN
LadyBird