banner Pieter Konijn
NIEUWS - Marketing

Eurosparen en Vue gaan samenwerking aan

24 september 2016

Bioscoopketen Vue en Eurosparen (FrieslandCampina) hebben voor twee jaar een deal gesloten: op de verpakkingen van DubbelFrisss worden exclusieve voorstellingen bij Vue aangekondigd, waarvoor Eurospaarders kunnen sparen voor flinke kortingen op een kaartje.

Al ruim een miljoen Nederlanders sparen via de aankoop van FrieslandCampina-producten met een Eurosparen-logo voor hoge kortingen op producten en uitjes.

Ron Sterk, directeur Vue, is blij met de samenwerking: ‘We kunnen hiermee onze naamsbekendheid bij een grote doelgroep vergroten en hopelijk meer bezoekers laten ervaren dat Vue de optimale filmbeleving centraal stelt; de beste content in de beste omgeving met de beste technologie.’

De eerste DubbelFrisss-voorpremière waar Eurospaarders voor kunnen sparen is die van de romkom Hartenstrijd, die op dinsdag 25 oktober 2016 om 19:00 uur plaatsvindt in de Vue cinemas in Alkmaar, Apeldoorn, Den Bosch, Eindhoven, Hilversum, Hoogeveen, Kerkrade en Vlaardingen.

Net als in Hartenstraat vormt in Hartenstrijd een hippe Amsterdamse wijk het decor voor allerhande romantische verwikkelingen. De belangrijkste rollen worden gespeeld door Jennifer Hoffman, Tibor Lukács, Eva van de Wijdeven en Oscar Aerts.

Hartenstrijd wordt op 27 oktober uitgebracht in de Nederlandse bioscopen door Independent Films.

Voor meer informatie over Eurosparen klik hier.

 

 

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Design Ad Banner 240x180– HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner CineJobs240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Dorst_HFN
Banner_USHIO240x180
LadyBird
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px