banner Pieter Konijn
NIEUWS - Marketing

Exclusieve masterclass over productie Brimstone

29 november 2016

De promotie rond Brimstone begint op stoom te komen. Martin Koolhovens lang verwachte western gaat vanaf 12 januari draaien, maar wie daar niet op wil wachten kan intekenen op een exclusieve masterclass in het eerste weekend van januari. Verhalen genoeg over deze exceptionele productie.

Distributeur Paradiso is in samenwerking met CineCrowd een crowdfunding gestart om dit evenement van de grond te krijgen. Door een bedrag te storten kunnen geïnteresseerden een mate van exclusiviteit verwerven. Dat start met een gesigneerde foto (twintig euro) en loopt op tot 5.000 euro, waarvoor je een privévertoning voor jou en je vrienden plus een gesprek met Martin Koolhoven krijgt.

Om de masterclass bij te kunnen wonen moet minimaal 75 euro worden betaald. Daar zit dan ook een vroege screening van de film bij. Voor wie dat niet exclusief genoeg is: kaartjes voor de Amsterdamse première zijn ook te koop, net als gesigneerde scripts en props uit de film.

De Brimstone masterclass is een voor Nederland unieke première-actie, en het zal zeker interessant zijn om te zien wat de respons is. Bij het niet halen van het streefbedrag krijgen deelnemers hun inleg gewoon terug. Voor meer informatie, klik hier.  

 Never a dull moment op de set van Brimstone (Paradiso)  

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner CineJobs240x180px
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
LadyBird
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner_USHIO240x180
Dorst_HFN