banner Pieter Konijn
NIEUWS - Marketing

Inschrijving lespakket Natuur in de delta gestart

12 juni 2015

Het moet de grote nieuwe Nederlandse natuurfilm worden: Holland – Natuur in de delta. Daar hoort dan ook een gratis lespakket bij. Vanaf vandaag kunnen onderwijzers alvast schrijven via de website van de film.

Na het overrompellende succes van De nieuwe wildernis komen regisseur Mark Verkerk en producent Ton Okkerse in september met een vervolg. In Holland – Natuur in de delta ligt de focus niet op een klein gebied maar op het groter geheel: Nederland als de monding van een aantal machtige rivieren. De film toont de ontwikkeling van flora en fauna in het deltagebied en de rol van de mens daarin.


(foto EMS Films)

Het lespakket Delta in de klas bestaat uit een groot aantal korte clips, samengesteld uit de opnamen voor de documentaire. Het pakket richt zich op de bovenbouw van het basisonderwijs en de onderbouw van het voortgezet onderwijs, en is ontwikkelen in samenwerking met organisaties als Staatsbosbeheer, Wereld Natuur Fonds en Natuurmonumenten. De lancering is op 12 september, maar onderwijzers uit het basis- of voortgezet onderwijs kunnen nu al inschrijven.

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Banner_USHIO240x180
Banner CineJobs240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
LadyBird
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Dorst_HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie