banner Pieter Konijn
NIEUWS - Marketing

Mediavision krijgt beste cijfer kerstrapport Adformatie

22 december 2014

Jean Mineur Mediavision heeft het beste rapportcijfer gekregen van reclamevakblad Adformatie en onderzoeksbureau Ipsos in hun jaarlijkse kerstrapport. De media-exploitant van bioscoopreclame kreeg een rapportcijfer van 7,51 en presteert daarmee het beste van alle media-exploitanten. Adverteerders kenden Jean Mineur een waardering van 7,67 toe. De mediaplanners van Nederland gaven het bureau dat onder leiding staat van Marlene Wickel een 7,49 als rapportcijfer. Jean Mineur Mediavision scoort al jarenlang erg goede kerstrapportcijfers, maar krijgt nu het beste cijfer van iedereen.
Elk jaar vraagt Adformatie aan adverteerders en aan mediabureaus om de media-exploitanten te beoordelen met wie zij zaken doen. Het onderzoek, dat zowel via een online vragenlijst als telefonisch wordt afgenomen, wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Ipsos.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Design Ad Banner 240x180– HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Dorst_HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner_USHIO240x180
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px
LadyBird