banner Pieter Konijn
NIEUWS - Marketing

Met kaartjes.nl sneller uit de luie stoel

23 februari 2016

'Schat, wat zullen we vanavond eens gaan doen?' 'Ik kijk wel even op kaartjes.nl of er in de buurt nog iets leuks gebeurt. Kijk, er draait een film met Leonardo DiCaprio in de bioscoop. Ga je mee?'. Als het aan Joost van Vollenhoven van kaartjes.nl ligt zal een conversatie als deze vaak plaats gaan vinden.

Via de website kaartjes.nl kun je, heel toepasselijk, kaartjes kopen voor vrijwel alle film- en theatervoorstellingen, musea, pretparken en dierentuinen in het land.

Van Vollenhoven: 'Mensen zijn op zoek naar inspiratie. Wij hebben uitgezocht hoe lang iemand bezig is om een leuk uitje te vinden: dat is gemiddeld een uur! Vroeger zat je achter je laptop en ging tien sites af van theaters, bioscopen en andere attracties. Op een mobiele telefoon en tablet surfen mensen veel korter en bezoeken veel minder sites. Dan is het handig als er een plek is waar alles samenkomt.'

'Wij richten ons op de vraag: wat ga ik doen vanavond? In die zin is Netflix misschien wel onze grootste concurrent. Wij willen mensen inspireren die anders gewoon thuis op de bank blijven zitten. En dan vooral vrouwen van 25 tot 45 jaar, want uit onderzoek dat is uitgevoerd in opdracht van kaartjes.nl blijkt dat die doelgroep vaak het initiatief neemt om iets leuks te gaan doen.'

kaartjes.nl wil zich onderscheiden door het rijke aanbod. Momenteel biedt men meer dan 15.000 activiteiten aan, dat is aanzienlijk meer dan de meeste andere portals. De mobile-first aanpak heeft geresulteerd in een overzichtelijke app waarin het bijzonder grote en gevarieerde aanbod van uitjes op simpele wijze wordt gepresenteerd. 

Voor meer informatie en opname van het filmprogramma op kaartjes.nl kun je contact opnemen met info@kaartjes.nl

www.kaartjes.nl

 

Kaartjes.nl

 

 

 

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
LadyBird
Design Ad Banner 240x180– HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Dorst_HFN
Banner_USHIO240x180
Banner CineJobs240x180px