banner Pieter Konijn
NIEUWS - Marketing

Pathé introduceert drie interactieve-gamingconcepten

08 juni 2017

Bij wijze van voorprogramma meedoen aan een op maat gemaakte filmquiz? Pathé introduceert in samenwerking met Livewall drie interactieve-gamingconcepten. Fans van Tupac Shakur kunnen zich vast warmlopen voor de quiz die voorafgaat aan de voorpremière van All Eyez On Me op 12 juni.

De drie interactieve-gamingconcepten zijn bij speciale evenementen in te zetten in alle vijfentwintig Pathé-bioscopen.
Pathé Quiz, Pathé Fun Module en Pathé Social Wall heten de interactieve games die de bezoekers van Pathé tijdens (voor)premières, Pathé Specials en Pathé Events vanaf vandaag met hun smartphone kunnen spelen. Daarvoor hoeft geen app te worden gedownload. Facebook-gebruikers kunnen met hun Facebook-avatar deelnemen aan het spel.

Bij Pathé Quiz krijgen bezoekers tien beeldfragmenten te zien met daaraan gekoppeld een filmgerelateerde vraag. Maandagavond 12 juni staat deze kennisquiz in het teken van de voorpremière All Eyez On Me, een biografisch drama over rapper Tupac Shakur, dat op 15 juni in Nederland gaat draaien.

Pathé Fun Module bestaat uit tien filmfragmenten met meerkeuzevragen waarbij het scherm in tweeën is gesplitst. Op basis van hun keuze worden de Facebook- avatars van de spelers op een van de twee helften getoond. Na de laatste keuzevraag is er een match die via de sociale media gedeeld kan worden.

Pathé Social Wall behelst het uploaden van foto’s die bezoekers van zichzelf hebben gemaakt op Instagram, Facebook of Twitter en die vervolgens op het filmdoek krijgen te zien. In de toekomst hoopt Pathé de Social Wall ook door middel van narrowcasting in de bioscopen te kunnen projecteren.

 

Was wat de naam van de film waarin Tupac Shakur, in All Eyez on Me vertolkt door Demetrius Shipp Jr., Janet Jackson als tegenspeelster had? / Dutch FilmWorks

 

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Design Ad Banner 240x180– HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px
Dorst_HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner_USHIO240x180
LadyBird
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie