banner Pieter Konijn
NIEUWS - Marketing

Pathé lanceert nieuwe tegoedkaart

19 november 2013

Pathé is gestart met de verkoop van een nieuwe tegoedkaart. De Pathé Giftcard is een cadeaukaart waar een tegoed op kan worden gezet tussen de 10 en 100 euro. Dit kan per eenheden van 2,50 euro. De kaart, die in verschillende uitvoeringen te krijgen is, is geldig tot vier jaar na de uitgiftedatum. De waarde kan worden verzilverd door bij Pathé naar de film te gaan of er een evenement te bezoeken. Daarnaast is de kaart ook te gebruiken bij de aankoop van drink- en etenswaren in een bioscoop van Pathé en om film te kijken via Pathé Thuis.


Pathé kent al diverse andere soorten kaarten, zoals Pathé Unlimited, de kaart waarmee men voor een vast bedrag per maand onbeperkt naar de film kan. Het bioscoopconcern accepteert daarnaast ook BioscoopCadeau van uitgever Didix en de landelijke geaccepteerde Nationale Bioscoopbon van de NVB. Die bon staat ook aan de vooravond van een nieuw lancering omdat de papieren versie vervangen gaat worden door een plastic tegoedvariant.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Dorst_HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner CineJobs240x180px
LadyBird
Design Ad Banner 240x180– HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner_USHIO240x180