banner Pieter Konijn
NIEUWS - Marketing

Pathé vernieuwt app

25 maart 2014

Pathé lanceert vandaag de vernieuwde app voor iPhones en iPads. De versie van de app die draait op het Android-besturingsprogramma werd 10 maart al soft gelanceerd.Met de nieuwe app kunnen bezoekers van Pathé-bioscopen nu ook inloggen met hun Facebook-account of met Mijn Pathé. Daardoor kan de app worden gepersonaliseerd. Gebruikers kunnen favoriete films en Mijn Bioscopen instellen en daarmee sneller en gemakkelijker film- en bioscoopinformatie vinden die bij hen past. Ook heeft de gebruiker toegang tot een database met filminformatie, biografieën van acteurs, trailers en ratings.
Daarnaast wordt het mogelijk om tickets te kopen voor special events zoals Pathé Opera en Pathé Ladies Night.Pathé legt momenteel ook de laatste hand aan de nieuwe mobiele site die eind maart gelanceerd wordt. Eind april wordt ook pathe.nl vernieuwd. Deze vernieuwingen vormen de basis voor het nieuwe digitale platform, dat de komende tijd verder wordt uitgebouwd, zo laat Pathé weten.

 

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner_USHIO240x180
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Dorst_HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
LadyBird
Banner CineJobs240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie