banner Pieter Konijn
NIEUWS - Marketing

Pepernotenpret bij Kok CinemaxX

27 oktober 2016

Dat Kok CinemaxX in Harderwijk inmiddels een succes is, is wel doorgedrongen in het film- en bioscoopbedrijf. De bezoekers van de nieuwe biosoop kunnen in het complex niet alleen genieten van film en vrijetijdsbestedingen, ook aan de inwendige mens wordt flink aandacht besteed.

De sinterklaastijd breekt weer aan en natuurlijk lag het voor de hand dat er medewerking werd gezocht met dé pepernoten-hofleverancier van Nederland: de firma Van Delft uit... Harderwijk. Van Delft werd opgericht in 1880 en heeft inmiddels achttien winkels van Amsterdam tot Berlijn. De winkel bij Kok CinemaxX is echter de eerste shop-in-shop winkel. Het gaat om een tijdelijke winkel die tot half december open blijft en een aanvulling is op de bekende bioscoopversnaperingen.  Het wachten is nu op op meerdere shop-in-shop's van Van Delft op termijn want de Van Delft filialen zijn ook te vinden in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen, Enschede, Arnhem, Zwolle, Zoetermeer, Haarlem, Den Bosch, Eindhoven,  Nijmegen, Leiden, Maastricht, Bataviastad en... Berlijn. 

Kok CinemaxX opende in juli jongstleden de deuren met vier bioscoopzalen en een theatercafé. In hetzelfde gebouw zit Kok Experience, een in- en outdoor speelparadijs met lasergaming en restaurant. 

 De shop-in-shop van Van Delft in Kok CinemaxX Harderwijk

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
LadyBird
Dorst_HFN
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner CineJobs240x180px
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner_USHIO240x180