banner Pieter Konijn
NIEUWS - Marketing

Première nieuwe Nationale Bioscoopbon op 26 maart

25 februari 2014

Na een lange voorbereidingstijd gaat de Nationale Bioscoopbon eindelijk digitaal. 26 maart is de dag waarop de nieuwe, digitale cadeaukaart van de branchevereniging NVB gelanceerd gaat worden. Dat heeft de organisatie vandaag bekendgemaakt.


De nieuwe Nationale Bioscoopbon verschijnt in de vorm van een plastic cadeaukaart. Daarop staat een barcode voor het op- en afwaarderen én een pincode (bedekt onder een kraslaag) voor het online kunnen betalen van bioscoopkaartjes. De Nationale Bioscoopbon kan worden voorzien van een tegoed van minimaal 10,00 euro en maximaal 150 euro. De Nationale Bioscoopbon kan eenmalig worden opgewaardeerd door een verkooppunt, maar in meerdere delen worden gebruikt door de consument. Het tegoed op de Nationale Bioscoopbon is alleen in te wisselen voor bioscoopkaartjes. Het is vier jaar geldig vanaf moment van activatie. De Nationale Bioscoopbon verschijnt in eerste instantie met zes verschillende lay-outs.Naast de plastic variant komt er ook een e-voucher. Die is door de consument alleen te bestellen via www.bioscoopbon.nl. De geprinte e-voucher heeft, net als de plastic variant, een barcode die aan de kassa óf bij de betaalautomaat in de bioscoop gescand kan worden.
De papieren versie van de Nationale Bioscoopbon die nog in omloop zijn of komen blijven geldig tot de laatste uiterste geldigheidsdatum van 31 december 2016.

Filmblik

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Dorst_HFN
Banner_USHIO240x180
Design Ad Banner 240x180– HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
LadyBird
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px