banner Pieter Konijn
NIEUWS - Marketing

Rebiticks introduceert kassa ticketsysteem met 'zelfdenkend ticket'

05 juni 2015

Een kassa ticketsysteem hoort gemak op te leveren en medewerkers te behoeden voor fouten. Voor bioscoopeigenaren werden de tekortkomingen van bestaande kaartverkoopsystemen steeds duidelijker en daarmee werd de hang naar een passend kassa ticketsysteem steeds groter. Rebiticks ontwikkelde in 1999 een eigen kassa ticketsysteem KTS met als eerste de mogelijkheid om via internet zelf een stoel in de zaal te kiezen: 'Zaal in Beeld'. Zo werd KTS 1 geboren en bediende men naar volle tevredenheid veel bioscopen, filmhuizen en eventplanners. 


De markt heeft zich verder ontwikkeld. En Rebiticks ontwikkelde mee. Met de lancering van de nieuwe Smart Edition van KTS blijft men voorop lopen in de wereld van kaartverkoop. KTS smart werkt namelijk als eerste systeem met zelfdenkende tickets. Dit houdt in dat het systeem zelf de verschillende prijscomponenten koppelt aan de juiste film, de juiste zaal of het juiste evenement. Eenmalig wordt alle informatie in het systeem gezet en vervolgens wordt de prijs van het ticket automatisch berekend. 

Wilt u meer informatie, of een vrijblijvende demonstratie op locatie, stuur dan een mail naar ludie@rebiticks.nl of bel 06 22 87 83 61

lees meer

Rebiticks levert kassa ticketsystemen voor bioscopen, filmhuizen, filmtheaters en evenementen. Met meer dan 25 jaar ervaring als bioscoopeigenaar weten zij precies welke tools medewerkers nodig hebben om bezoekers op een snelle, efficiënte en vooral prettige manier te bedienen.
Website www.kts.rebeticks.nl

DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Design Ad Banner 240x180– HFN
Dorst_HFN
Banner_USHIO240x180
LadyBird
Banner CineJobs240x180px