banner Pieter Konijn
NIEUWS - Marketing

Uniek: audiotour app Publieke werken

07 december 2015

In samenwerking met het Amsterdam Museum en izi TRAVEL is er een unieke audiotour ontwikkeld naar aanleiding van de boekverfilming Publieke werken van regisseur Joram Lürsen met Gijs Scholten van Aschat, Jacob Derwig en Rifka Lodeizen in de hoofdrollen. 

Ga mee naar het Amsterdam van vioolbouwer Walter Vedder ( Gijs Scholten van Aschat) en ontdek de bijzondere locaties uit de film. Download de app en ervaar hoe onze hoofdstad zich in rap tempo ontwikkelde ten tijde van de Nederlandse industriële revolutie. De verhalen op locatie zijn ingesproken door de auteur van het boek Thomas Rosenboom. Publieke werken gaat aanstaande donderdag in roulatie in 65 bioscopen en filmtheaters en wordt uitgebracht door September Film.

 marketing audiotour publieke werken

www.publiekewerkendefilm.nl

www.facebook.com/publiekewerkendefilm

 

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Dorst_HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner_USHIO240x180
LadyBird
Banner CineJobs240x180px