banner Pieter Konijn
NIEUWS - Marketing

Vue gaat samenwerken met Air Miles

05 oktober 2016

Bioscoopketen Vue is een samenwerkingsverband aangegaan met het populaire spaarsysteem Air Miles. Sinds 1 oktober kunnen spaarders zo korting krijgen op voorstellingen in 21 Vue Cinemas.

Het is de tweede keer in korte tijd dat Vue haar klanten een korting aanbiedt via een spaarsysteem. In september startte de keten een actie met Eurosparen. Directeur Ron Sterk ziet duidelijk potentie in de grote groep van Air Miles-gebruikers. ‘We hopen hiermee nieuwe filmliefhebbers te mogen verwelkomen in onze Vue vestigingen.’

Directeur Jacques Hoendervangers voorziet een win-win situatie. ‘Met Vue als partner neemt de landelijke spreiding van bioscoopbezoek tegen inwisseling van je Air Miles enorm toe. Wij verheugen ons erop om samen met Vue op maat gesneden acties voor onze spaarders te kunnen aanbieden.’

Air Miles werkt ook al samen met Pathé.

De Nederlandse bioscopen, filmtheaters en filmdistributeurs hadden eerder een collectieve promotie-afspraak met Air Miles. Die werd eind 2004 beëindigd. Er zijn in Nederland zo’n zes miljoen Air Miles-spaarders.

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
LadyBird
Dorst_HFN
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner CineJobs240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner_USHIO240x180