banner Pieter Konijn
NIEUWS - Marketing

Vue start acties

04 september 2017

Vue wil de harten van kinderen veroveren en ze het laatste kwartaal vaker in de Vue-bioscopen terugzien. Daartoe hebben ze een speciale spaaractie opgetuigd met de naam Kids Filmpaspoort. Specifiek voor Eindhoven komt de bioscoopketen daarnaast met een prijsactie om de gunst van de filmliefhebber voor zich te winnen.

Kinderen die in de komende maanden naar een van de acht geselecteerde kinderfilms gaan bij Vue kunnen een stempel krijgen op hun Kids Filmpaspoort. Twee stempels zijn een filmcadeautje waard, drie stempels leveren een Vue Kidsbox op en bij vier stempels krijgen ze een gratis bioscoopkaartje.

De films waar kinderen een stempel bij krijgen zijn Dance Academy (7 september), De LEGO Ninjago Film (27 september), Dummie de mummie en de tombe van Achnetoet (4 oktober), Sinterklaas en het gouden hoefijzer (11 oktober), Coco (29 november), Paddington 2 (6 december), De familie Slim (6 december) en Ferdinand (20 december).

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner CineJobs240x180px
Dorst_HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
LadyBird
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner_USHIO240x180